MacInsiders Logo

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HTML Expert, Anyone? Desda Computers & Tech 4 08-11-2010 01:40 AM

HTML Help

 
Old 04-03-2011 at 02:29 AM   #1
Desda
Elite Member
Join Date: Jun 2010
Posts: 1,347

Thanked: 133 Times
Liked: 335 Times




HTML Help
I need help putting all my blog post titles in a drop down menu. I'm using Blogger. Here's what I have below. It only lists the titles of the posts on the main page. :/ Link: http://hobopeaches.blogspot. com Any help is appreciated! Thanks.

HTML Code:
<select style="width: 500px; font:8pt arial;" name="ArchiveMenu" onChange="location.href=this.options[this.selectedIndex].value;"> <option value="/">drama list</option> <Blogger> <BlogItemTitle> <option value="<$BlogItemPermalinkURL$>"><$BlogItemTitle$></option> </BlogItemTitle> </Blogger> </select>
__________________
Glenn <3
Old 04-03-2011 at 09:40 AM   #2
REPLEKIA/.
Community Engagement Officer
Join Date: Sep 2010
Posts: 1,195

Thanked: 105 Times
Liked: 447 Times




Try sending a PM to Afzal in case this thread gets buried, he seems to be super knowledgeable in all things programming.
Old 04-03-2011 at 06:02 PM   #3
Afzal
Android Dev
Join Date: Jun 2009
Posts: 1,604

Thanked: 115 Times
Liked: 416 Times




I'm not familiar with blogspot thingies but it looks to me like $BlogItemTitle$ is not the right variable to use for this.

Can you show me a list of variables that are used in blogspot?

edit: nvm, found it.

try

HTML Code:
<BlogItemTitle> <option value="<$BlogArchiveURL$>"><$BlogArchiveName$></option> </BlogItemTitle>
or something similar, not sure if it's the right one though.

http://www.google.com/support/blogge...answe r=42095
__________________
Afzal Najam - Honours Computer Science grad

Last edited by Afzal : 04-03-2011 at 06:07 PM.
Old 04-03-2011 at 06:29 PM   #4
Desda
Elite Member
Join Date: Jun 2010
Posts: 1,347

Thanked: 133 Times
Liked: 335 Times




It doesn't work... How do you use the select tags with the blogger stuff... SKLDFJLSFDSF
__________________
Glenn <3
Old 04-03-2011 at 06:40 PM   #5
Afzal
Android Dev
Join Date: Jun 2009
Posts: 1,604

Thanked: 115 Times
Liked: 416 Times




Quote:
Originally Posted by Desda View Post
It doesn't work... How do you use the select tags with the blogger stuff... SKLDFJLSFDSF
since I've never worked with blogger, I really don't know :$

sorry. :/

btw, nice avatar :p *finds a higher res*
__________________
Afzal Najam - Honours Computer Science grad
Old 04-03-2011 at 07:12 PM   #6
Desda
Elite Member
Join Date: Jun 2010
Posts: 1,347

Thanked: 133 Times
Liked: 335 Times




Quote:
Originally Posted by Afzal View Post
since I've never worked with blogger, I really don't know :$

sorry. :/

btw, nice avatar :p *finds a higher res*
wtf u found a higher res of it?!?! post itttttttttttt
__________________
Glenn <3
Old 04-03-2011 at 08:47 PM   #7
Voidness
Member
Join Date: Oct 2010
Posts: 25

Thanked: 0 Times
Liked: 10 Times




I think it should be like this:

HTML Code:
<select style="width: 500px; font:8pt arial;" name="ArchiveMenu" onChange="location.href=this.options[this.selectedIndex].value;"> <option value="/">drama list</option> <Blogger> <BloggerArchives> <option value="<$BlogArchiveURL$>"><$BlogArchiveName$></option> </BloggerArchives> </Blogger> </select>
Oh, and here's a high-rez version of your avatar: Link
Old 04-04-2011 at 01:43 AM   #8
Afzal
Android Dev
Join Date: Jun 2009
Posts: 1,604

Thanked: 115 Times
Liked: 416 Times




Quote:
Originally Posted by Voidness View Post
I think it should be like this:

HTML Code:
<select style="width: 500px; font:8pt arial;" name="ArchiveMenu" onChange="location.href=this.options[this.selectedIndex].value;"> <option value="/">drama list</option> <Blogger> <BloggerArchives> <option value="<$BlogArchiveURL$>"><$BlogArchiveName$></option> </BloggerArchives> </Blogger> </select>
Oh, and here's a high-rez version of your avatar: Link
tineye ftw?
__________________
Afzal Najam - Honours Computer Science grad
Old 04-04-2011 at 02:54 AM   #9
Voidness
Member
Join Date: Oct 2010
Posts: 25

Thanked: 0 Times
Liked: 10 Times




Indeed. But it didn't actually give me the largest version, so I had to go through the website to find it.



Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



McMaster University News and Information, Student-run Community, with topics ranging from Student Life, Advice, News, Events, and General Help.
Notice: The views and opinions expressed in this page are strictly those of the student(s) who authored the content. The contents of this page have not been reviewed or approved by McMaster University or the MSU (McMaster Students Union). Being a student-run community, all articles and discussion posts on MacInsiders are unofficial and it is therefore always recommended that you visit the official McMaster website for the most accurate up-to-date information.

Copyright © MacInsiders.com All Rights Reserved. No content can be re-used or re-published without permission. MacInsiders is a service of Fullerton Media Inc. | Created by Chad
Originally Powered by vBulletin®, Copyright © 2019 MH Sub I, LLC dba vBulletin. All rights reserved. | Privacy | Terms